Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Lösning på gång för AIK-mittfältare

Allsvenskan

Konkurrensen är knivskarp på AIK:s mittfält. Därför är en av lagets mittfältsspelare nära en lösning med en annan klubb.

Yussuf Saleh har dukat under i den knivskarpa konkurrensen på AIK:s mittfält. Men han misströstar inte och nu är han på väg mot en ny klubbadress.

- Det är ingenting som är riktigt klart än. Så jag kan inte säga mer än så. Mycket hänger på om det blir bara fram till sommaren eller om det blir något för hela säsongen.

Är det en utlåning som det handlar om?

- Ja. Det är utlåning i första hand som gäller. Jag har kontrakt i två år till och det bästa vore om jag fick komma till en klubb, där jag får mycket speltid.

En klubb utomlands?
- Om det är en klubb utomlands eller här i Sverige, det får vi se. Jag kan tänka mig vad som helst bara jag får spela men det är klart att det vore kul att testa en klubb utomlands.

Annons

Du kom till AIK inför säsongen 2008. Men du har inte fått speciellt många chanser, vad säger du om din tid i klubben?
- Givetvis hade jag hoppats på att få mer speltid. Men framförallt är det hård konkurrens på kanterna och det är inga dåliga spelare man ska konkurrera ut. Sedan kan inte Mikael Stahre byta ut ett vinnande lag heller.

Yussif Saleh låter dock allt annat än bitter när FotbollDirekt pratar med honom. Nej, i stället håller han huvudet högt och ser framtiden an med tillförsikt.
- Det tjänar ingenting till att sitta och lipa ut om att man inte får spela. Man vinner ingenting på det. Det är bara att ta tag i sig själv och göra det bästa av situationen.

Publicerad 2010-03-01 kl 17:03
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto