Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bristol är en klar vinnare

Fotbollskanalen

Jumbon Stockport dras med ett par skador och får det tungt i dagens bortamöte med Bristol. Ettan spelas till 1,61 hos bet365.com.

Bristol har hamnat lite i ingenmansland då det med en match mindre spelad skiljer 13 poäng upp till playoff-plats och 13 ner till den första nedflyttningsplatsen. Laget ska nu spela sin 33:e match av 46 så det finns fortfarande gott om poäng att spela om. I förra omgången tog Bristol en 3-2-seger mot tabellfyran Colchester på hemmaplan, vilket spetsade till resultatraden på hemmaplan till tio vinster, en oavgjord samt fem förluster. Målvakten Mikkel Andersen är iväg med det danska U21-landslaget och därmed startar Rhys Evans i målet i kväll.

Ett lag som inte hamnat i ingenmansland är gästande Stockport. Laget parkerar på jumboplatsen med 23 inspelade poäng på 32 matcher och har ett bortafacit som lyder tre vinster, fyra oavgjorda samt nio förluster. Därtill läggs målskillnaden 12-27. I dagsläget har laget nio poäng upp till säker mark och i förra omgången togs en viktig seger (4-3) hemma mot Wycombe. Stockport får i dag klara sig utan försvarsduon Danny Swailes och Johnny Mullins, samt långtidsskadade Matty Mainwaring.

Annons

Här har Bristol ett bra läge till att knappa in på framförvarande lag och till 1,61 hos bet365.com liras laget.

Publicerad 2010-03-02 kl 09:30

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto