Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Touma skickas hem - utan kontrakt: "Väger honom mot andra alternativ"

Andra ligor och cuper

Sharbel Touma skickas hem från Rosenborg – utan något kontraktsförslag att ta ställning till.
- Vi ska väga honom mot andra alternativ, säger sportchefen Erik Hoftun.

Den svenske mittfältaren har tillbringat en dryg vecka hos de norska mästarna, först under ett träningsläger i Spanien och sedan i Trondheim. RBK-tränaren och förbundskaptenen Erik Hamrén var med på första delen av resan, innan han åkte med landslaget till Wales.

- Därför är det svårt för mig att ta ställning till hur Sharbel presterat. Som avgående tränare är jag inte så delaktig i vilka spelare som hämtas in, det faller mer på sportchefens lott. Men sedan diskuterar vi förstås med varandra, säger Hamrén till fotbollskanalen.

Erik Hoftun berättar för Rosenborgs hemsida att man vill fundera vidare kring Touma, och jämföra med vilka andra möjliga värvningar som finns att tillgå på marknaden.

Annons

- Vi har sett honom och bildat oss ett uppfattning. Nu tänker vi låta intrycken smälta lite innan vi fattar vårt beslut, säger Hoftun.

Sharbel Touma har sagt i tidigare intervjuer att han har andra tänkbara intressenter, utöver Rosenborg, och kopplas bland annat samman med Syrianska. Han är kontraktslös efter att ha brutit sitt avtal med Iraklis på onsdagen.

Fotbollskanalen har sökt Sharbel Touma för en kommentar.

Publicerad 2010-03-05 kl 16:54

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto