Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

"Ska bli kul att se Alvaro Santos"

Superettan

Örgrytes tränare Janne Andersson är lika nyfiken som oss andra på vad Alvaro Santos kan prestera den här säsongen.

När Örgryte på lördagen spelar mot Gais gör Alvaro Santos säsongsdebut. En debut som har kantats av skriverier om en spelare som uttryckt sin olust att dra på sig den röda tröjan igen.
Inte heller tränaren Janne Andersson vet riktigt var han har sin brasilianske anfallare.

- Det blir kul att se honom i aktion. Sedan får vi utvärdera efteråt vilken form han är i, säger Andersson till sportsday.se.

Tanken var att Santos skulle spela tillsammans med nyförvärvet Ken Fagerberg men då denne insjuknat blir det inget av med det. I stället blir det tillsammans med Nicolas Sandberg som Santos får chansen.

Annons
- Lite synd såklart. Det hade varit spännande. Men det får komma senare, säger Andersson om det faktum att han inte får chansen att se Fagerberg och Santos spela tillsammans i Örgrytes anfall.

Förra säsongen var mötet med Gais en mycket uppmärksammad säsongspremiär i allsvenskan. Nu är det en match lite i skymundan på försäsongen.
- Ett derby är alltid ett derby. Men vi har en lång bit kvar på vår försäsong och det blir spännande att se hur vi står oss mot Gais.

Publicerad 2010-03-06 kl 13:21
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto