Real Madrid utslaget ur Champions League

Real Madrid är ute ur Champions League. Den 19-årige Pjanic 1-1 mål räckte för att fixa Lyons avancemang.

1-0 Ronaldo 5'
1-1 Pjanic 75'

Lyons övertag, 1-0 från mötet i Frankrike, försvann redan i den sjätte minuten då Guti chippade bollen på djupet mot Cristiano Ronaldo som vann en löpduell innan han tryckte in 1—0-målet mellan benen på målvakten Hugo Lloris.

I paus byttes Kim Källström in i stället för Jean-Alain Boumsong. Svensken stod för en finfin insats — och med 15 minuter kvar att spela kom också den viktiga kvitteringen. Dock inte från Källström.

Efter snyggt kombinationsspel mellan Lisandro och Miralem Pjanic gjorde Pjanic målet som tog Lyon vidare till kvartsfinal i Champions league.

Men i ett läge när förlängningen verkade närma sig slog han till - Miralem Pjanic.

19-åringens 1-1 stod sig kvällen ut och skrällen är ett faktum. Storklubben Real Madrid åker ut i åttondelsfinal - igen.

Här är uppställningarna:

Real Madrid: Casillas – Ramos, Albiol, Garay, Arbeloa – Ronaldo, Kaka, Diarra, Guti, Granero – Higuaín

Lyon: Lloris – Reveillere, Cris, Boumsong, Cissokho – Govou, Makoun, Pjanic, Toulalan, Delgado - Lopez