Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama Uefa Champions League på TV4 Play

TV: Beckham rörd till tårar av fansens mottagande

Champions League

David Beckham var nära tårar efter mötet med sina gamla hemmafans på Old Trafford.
- Vilket otroligt mottagande, sade Milanmittfältaren.

När han byttes in efter dryga timmen låg Serie A-laget redan under med 3-0 och allt pekade på att matchen var avgjord. Men det gick inte att ta miste på de brittiska fansens kärlek till sin förre storspelare. Överallt på läktaren fanns banderoller och tvåpinnsflaggor med välkomnande budskap.

Till och med när Beckham höll på att göra mål på Edwin van der Sar med en stenhård volley jublade publiken. Och efter slutsignalen sjöng 75 000 åskådare frisparkspecialistens namn.

- Det känns makalöst. Helt obeskrivligt. Jag måste säga tack, sade en märkbart rörd Beckham till Sky Sports efteråt.

Han förklarade att förlusten förstås sved men att det ändå var häftigt att återvända till den arena som var hans egen i så många år.

Annons

- Kanske var det här dessutom mitt sista besök här som spelare, sade Beckham.

Engelsmannen konstaterade att skillnaden mellan Milan och United för närvarande stavas Wayne Rooney. På två åttondelsfinalmatcher blev det fyra mål för anfallaren.

- Han hör till de bästa spelarna i världen just nu. Jag säger det om och om igen – talangen Wayne besitter är helt exceptionell, sade Beckham.

- Jag hoppas att Manchester United vinner Champions League. Det förtjänar de med den tränare, de fans och den atmosfär de har.

Publicerad 2010-03-11 kl 00:53
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto