Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Lira Panathinaikos till 1,68

Fotbollskanalen

Panathinaikos slog ut Roma i den förra omgången. Nu väntar ny seger mot Standard Liege och ettan liras till 1,68 hos betfair.com.

Det blev identiska segersiffror för grekerna i dubbelmötet med Roma i 16-delsfinalen. Hemmamötet vanns med 3-2 och i Rom vändes ett 0-1-underläge till vinst med 3-2 efter två mål av Djibril Cisse. Utvisad i matchens slutminut blev Katsouranis som därmed är avstängd i dag. Panathinaikos har på 13 hemmamatcher i ligan tagit 32 poäng via tio vinster samt två oavgjorda och är helt enkelt ingen lätt motståndare inför hemmafansen. Sedan tidigare är Seitaridis och Gabriel långtidsskadade.

Standard har inte imponerat i ligaspelet där laget endast tagit 38 poäng på 26 matcher. På bortaplan har laget en blygsam resultatrad (4-3-6). Standard fick nöja sig med spel i Europa League efter att ha blivit utslaget ur Champions League och avancerade till åttondelsfinal genom att besegra Red Bull Salzburg hemma med 3-2 för att därefter spela 0-0 borta. I CL-gruppspelet hade laget ingen vidare lycka på resande fot då förluster noterades mot Arsenal och, ett annat grekiskt lag, Olympiakos. Poäng togs mot AZ Alkmaar i en match som slutade 1-1. Till dagens match saknas skadade kvartetten Collet, Felipe, Cyriac och Angeli, medan Pocognoli är avstängd.

Annons

Belgarna har redan förlorat en gång på grekisk mark den här säsongen och får i dag det tvivelaktiga nöjet att upprepa den ”bedriften”. Ettan liras till 1,68 hos betfair.com.

Publicerad 2010-03-11 kl 09:30

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto