Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Syna Benfica till 1,90

Fotbollskanalen

Två lag i bra form möter varandra men i dag blir Benficas hemmakapacitet för mycket för Marseille. Etta spelas till 1,90 hos bet-at-home.com.

Benfica är ett fruktat hemmalag i portugisiska ligan och i Europaspelet är läget inte annorlunda. På elva ligamatcher har laget vunnit tio samt spelat oavgjort vid ett tillfälle och har noterats för den imponerande målskillnaden 36-5. I Europa Leagues gruppspel vann portugiserna samtliga tre hemmamatcher genom att besegra Everton (5-0), AEK (2-1) samt BATE Borisov (2-0) och i förra omgången av EL-slutspelet avfärdades Hertha Berlin planenligt efter att 1-1 i bortamötet följts upp med 4-0 på hemmagräset. Benficas senaste förlust hittar vi den 22 november i Taca de Portugal mot Vitoria Guimaraes. Lagets offensiv med Saviola, Cardozo och Aimar är sylvass!

Annons

Marseille fick sin fem matcher långa vinstsvit bruten senast då Lorient kom på besök till Stade Velodrome och fick med sig ett 1-1-resultat. OM blev utslaget ur Champions League-gruppspelet och deltar därför nu i Europa League där laget i förra omgången slog ut FC Köpenham via 3-1 två gånger om. På resande fot har Marseille i ligan noterats för sju vinster, fyra oavgjorda samt tre förluster på 14 matcher. Gabriel Heinze är indisponibel i dag.

Bet-at-home:s 1,90 på ettan är värt en syn.

Publicerad 2010-03-11 kl 13:15

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto