Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Se svenskmötet - helt gratis

Fotbollskanalen

Ett potentiellt svenskmöte. En högintressant toppmatch. Se samtliga matcher i Bundesliga – LIVE – och helt gratis hos bwin.com.

Schalke 04:s hemmamöte med Stuttgart är först ut i veckans Bundesligaomgång. Schalke 04 jagar serieledande Bayern München och har i nuläget 51 poäng – två poäng bakom Bayern München. I hemmamötet med Stuttgart vann gästerna med 2-1 men inför fredagens match är det ändå fördel Schalke.
Laget har nämligen två raka segrar och i den senaste insatsen imponerade laget stort. 4-1 skrevs vinsten till mot Eintracht Frankfurt efter bland annat två sena mål av Kuranyi och Rakitic.

På lördag är det därefter dags för Bayern München att befästa serieledningen. För det är inte mycket som talar för att Freiburg ska kunna skrälla på Allianz Arena.

Annons
Gästerna ligger strax under nedflyttningsstrecket, på plats 17, med 20 inspelade poäng efter 25 omgångar och har inte vunnit på de elva senaste omgångarna. Bayern München visar desto positivare form. Laget övertog nyligen serieledningen från Bayer Leverkusen och är även klart för kvartsfinal i Champions League.
I senaste ligamatchen fick laget dock nöja sig med 1-1 mot Köln – men något poängtapp på lördag är knappast troligt.

Söndag är lika med svenskdag. Eller rättare sagt, potentialen för ett svenskmöte i Tyskland finns åtminstone. Per Nilssons Hoffenheim tar nämligen emot Markus Rosenbergs Werder Bremen. Nilsson blev kvar på bänken under hela den senaste ligamatchen mot Mainz (förlust med 0-1) medan Rosenberg hoppade in i hemmamötet med Stuttgart (2-2).

Se själva – LIVE – och helt gratis – hos bwin.com om någon av svenskarna får förtroendet från start på söndag. Det enda som krävs för att se samtliga Bundesligamatcher är att du har ett konto registrerat hos spelbolaget.

Annons
Publicerad 2010-03-11 kl 17:00

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto