Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Bojan om Grahns publikhån: Kan inte göra så på Råsunda

Allsvenskan

Bojan Djordjic sa till Tobias Grahn efter att han hånat AIK-publiken.
- Jag sa bara, lugn, det här är Råsunda och du kan inte göra så, säger han till fotbollskanalen.se

Tobias Grahn hamnade i hetluften direkt i den allsvenska premiären. När han byttes ut maskade han, drog på sig en varning, buades ut och svarade med att puta med munnen och pussa mot fansen. AIK:s Bojan Djordjic uppskattade inte tidigare U21-lagkompisen Grahns beteende.

- Man gör inte så. Jag vet, jag faller också in i kategorin som många supportrar retar sig på. Samtidigt får man alltid visa respekt. Okej, om han hade blivit hånad hela matchen, blivit utbuad och du har haft något med fansen sedan tidigare. Men det är hans första match tillbaka och han möter AIK. Du vet själv hur det blir. Man borde ta det lite lugnare och han vet det också.

Annons

Du pratade med Grahn efter matchen, vad sa du?
- Jag sa bara, lugn, det här är Råsunda och du kan inte göra så. Du har tagit med dig poäng och ingen har provocerat dig.

Hur sa du det?
- Om man ska framföra något som fastnar så måste man vara bestämd. Det är ingen mening att knuffa på honom och skrika, men man måste vara bestämd. Men han vet själv.

Höll Grahn med om att han gjort fel?
- Jag vet inte. Han flinade bara, som Grahn brukar göra.

Matchen slutade mållös och enligt Bojan Djordjic hade det mycket med gräsmattans dåliga skicka att göra.
- Det låste sig lite men samtidigt är det väldigt svårt att ha ett konstruktivt spel när man alltid måste tänka på hur bollen studsar. Men sedan är det klart att Mjällby gjorde det väldigt bra och jag vill inte ta ifrån dem det.

- Jag vill inte skylla ifrån mig, men vi behövde få första målet. Hade vi fått det hade vi kunnat sjunka tillbaka. Det gynnar oss inte att vara spelförande lag när en passning kan studsa upp i bröstkorgen på grund av planen.

Annons
Publicerad 2010-03-14 kl 21:18

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto