Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Newcastle vinner stort

Fotbollskanalen

Det blev storseger i senaste matchen för Newcastle på St James' Park. I kväll väntar en ny komfortabel seger mot Scunthorpe.

Newcastle är alltjämnt i topp av The Championship och med två matcher färre spelade än närmast jagande West Bromwich ser avancemanget tillbaka till Premier League mycket lovande ut. Hemma på St James' Park är Newcastle efter 18 matcher ännu obesegrat via 14 vinster samt fyra oavgjorda, med en målskillnad på 43-9! Senaste hemmasegern kom mot Barnsley med 6-1 och följdes upp med ett 2-2-resultat på bortaplan mot Middlesbrough. På lagets fem senaste hemmamatcher har målskillnaden 20-3 noterats. Alan Smith ansluter till skadelistan som sedan tidigare befolkas av Ameobi och Taylor.

Nedflyttningshotade Scunthorpe
kommer från två raka förluster, samtliga på bortaplan, och har ett svagt bortafacit på 3-3-12. Det skiljer en hel del mellan lagen, vilket poängavståndet på 35 poäng indikerar. Hos gästerna är Hooper är tveksam till start medan lagkaptenen Byrne samt Morris är skadade.

Annons

I kväll liras ettan på Newcastle, med handicap -1, till 1,90 hos bet365.com.

Publicerad 2010-03-17 kl 09:30

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto