Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Norling slår Bajen

Fotbollskanalen

Rikard Norling vann superettan 2005 med AIK. 2010 pekar bet365:s odds på att Norling upprepar bedriften med Assyriska.

2005 var året då AIK tog sig tillbaka till svensk fotbolls finrum.
Norling etablerade därefter klubben i allsvenskan men fick inför den förra säsongen lämna över tränaransvaret till Mikael Stahre som tackade för förtroendet genom att föra klubben till SM-guld.

Efter ett sabbatsår är nu Norling tillbaka som tränare och den här gången är det Assyriska som ska föras upp i allsvenskan.
Men bet365.coms favoritodds på 3,25 baseras inte enbart på att Norling tränar Södertäljeklubben. Assyriska, som föll i det allsvenska kvalet mot Djurgården i fjol, har också förstärkt med en rad namnkunniga spelare.

Mittfältaren Haris Laitinen har hämtats från Hammarby, målvakten Magnus Bahne från Halmstad, anfallaren Mikael Thorstensson från AIK medan Kalmar FF:s Mikael Eklund är en av spelarna som värvats in för att stärka upp defensiven.

Annons

Främste utmanare till Assyriska hos bet365.com är Örgryte. Klubben degraderas från allsvenskan under fjolåret men blir givetvis att räkna med i år. Oddset på Öis vinner superettan är 5,00.

Hammarby, som gjorde Öis sällskap ned till superettan från allsvenskan, är tredjehandsfavorit till oddset 5,50 hos bet365.com.

Gif Sundsvall (8,00) och Syrianska (9,00) är fjärde- respektive femtehandsfavorit och det sistnämnda laget har gjort ett par spektakulära värvningar. Peter Ijeh, som bland annat har ett förflutet i IFK Göteborg, och Abgar Barsom, är två klasspelare i superettan och lär säkert bidra till att Syrianska kan göra en bättre säsong än i fjol. Och förra säsongen var laget på allsvensk kvalplats under tolv minuter i den sista omgången av superettan.

Henrik Larsson vann det mesta som går att vinna som spelare. Att han inleder tränarkarriären med att föra Landskrona till serieseger betalar 13,00 hos bet365.com.

Annons

I listan till höger hittar ni samtliga odds på seriesegrare i superettan 2010.

Publicerad 2010-04-09 kl 14:11

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto