Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Vasst odds på målfest

Fotbollskanalen

Förra säsongens möten mellan IFK Göteborg och Häcken var målrika tillställningar. I dag är sannolikheten för ett upprepande stor och därmed liras över 2,5 mål till 2,20 hos bet365.com.

IFK visade direkt var skåpet skulle stå när de i premiären bortabesegrade Kalmar med 3-0, efter två mål av Hysén. Guldfavoriten var oerhört starkt på Gamla Ullevi förra säsongen där laget tog 36 poäng samt gjorde 39 mål på 15 matcher. Till dagens match saknas fortsatt Risp, Stiller, Söder och Dyrestam. Adam Johansson är däremot tillbaka från sin långtidsskada.

Häcken spelade även de en målglad premiär då de besegrade Djurgården med 2-1. Lagets offensiva krafter står främst Paulinho, Ranegie och Chibuike för och de gör det bra. Häcken är ett mycket intressant lag och förra säsongens motsvarande möte med IFK slutade 2-2 och hemma blev det Häckenseger med 4-1.

Annons

IFK lär inte hålla igen inför hemmapubliken och Hysén måste nu anta Mjällbys Marcus Ekenbergs utmaning i skytteligan. Häcken är som sagt även de ett offensivt skickligt lag och till 2,20 synas överspelet på 2,5 mål gladeligen.

Publicerad 2010-03-22 kl 09:30

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto