Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Bajrami byter agent - lämnar Jonas Svensson

Allsvenskan

Den sista mars går Emir Bajramis kontrakt med agenten Jonas Svensson ut – då byter Elfsobrgsstjärnan representant i hopp om ett utlandskontrakt.

Emir Bajrami är en av allsvenskans helt klart hetaste spelare, ändå har han ännu inte hittat ett tillräckligt intressant anbud från utlandet för att flytta. Nu lämnar Elfsborgsmittfältaren sin agent.

Den sista mars går hans kontrakt med agenten Jonas Svensson ut och enligt uppgift till fotbollskanalen.se kommer Bajrami inte att förlänga avtalet. Istället blir det nu huggsexa om den heta spelaren. Regler säger att inga agenter får kontakta Bajrami förrän efter att kontraktet löpt ut – det är alltså inte som med spelares kontrakt med klubbar där man kan skriva ett förhandskontrakt redan sex månader innan kontraktsslut.

Annons

Men enligt uppgift till fotbollskanalen.se har Bajrami redan bestämt sig för vilka han vill samarbeta med i framtiden och valet faller på Carl Fahger och Patrick Mörk.

Själv vill Bajrami inte kommentera det hela.
- Jag har inga kommentarer till det nu. Jag har kontrakt med Jonas till sista mars och om jag ska prata om det så är det i först efter det, säger han till fotbollskanalen.se.

Publicerad 2010-03-25 kl 17:04

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto