Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

AIK spelar målsnålt igen

Fotbollskanalen

Regerande mästaren AIK har haft en trög start på säsongen och ännu inte producerat mål. Samma sak gäller för Gais och därmed spelas under 2,5 mål till 1,55 hos bwin.com

Gais har inlett säsongen med att ta en poäng på två matcher och har, trots en tilldelad straff, ännu inte gjort något mål. 0-0 i premiären följdes upp med en 0-3-förlust mot Mjällby vilket gör att det bottentippade laget från väst fått den dåliga start som många förväntade sig. Till dagens match saknas fortsatt skadade Angus, Rundquist och Spong medan lagkaptenen Lundgren är avstängd.

AIK har även de inlett svagt via två 0-0-resultat mot Mjällby samt Brommapojkarna. I den senaste matchen visades dessutom frustration och både Pavey och Eguren drog på sig röda kort vilket ger avstängning i dag. På skadelistan hittar vi fortfarande Johnson, Jagne, Özkan och Bergh.

Annons

AIK saknar Obolo men även förra året var de inget högt målproducerande lag. Mötet med Gais blir en krigartillställning och få mål känns åter som ett mycket troligt scenario. Under 2,5 mål spelas till 1,55 hos bwin.com.

Publicerad 2010-03-29 kl 09:45

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto