Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ålborg – en sund vinnare

Fotbollskanalen

SönderjyskE söker fortfarande efter sin första seger sedan omstarten - men den kommer inte mot Ålborg.

Det är två lag med olika form som möts när Ålborg tar emot SönderjyskE i kväll. Ålborg har efter omstarten av SAS-ligan vunnit tre av fem matcher medan en slutat oavgjort och en med förlust. Det oavgjorda resultatet noterades i förra omgången i bortamötet med Nordsjälland (1-1) och avståndet upp till tredjeplatsen är fortsatt tre poäng. Hemma på Energi Nord Arena har sex av elva matcher inneburit vinst för AaB medan två slutat oavgjort och tre med förlust. Kasper Bøgelund, Daniel Fredheim Holm, Daniel Christensen och Marcus Tracy.

SönderjyskE har nog svårt att hitta ljuspunkter inför dagens möte, för inte nog med att laget ännu inte vunnit under år 2010 så har de dessutom inte noterats för en enda seger under 2000-talet i bortamötena med Ålborg. Tre oavgjorda samt två förluster är utgången av de fem matcher som avverkats sedan omstarten i början av mars och i förra omgången blev det förlust hemma mot formsvaga Bröndby med 1-3. Bottenlaget har endast mäktat med två segrar på tolv bortamatcher den här säsongen och får fortsätta sitt sökande efter årets första viktoria, för den kommer inte i dag.

Annons

Ettan liras till 1,70 hos bwin.com.

Publicerad 2010-04-02 kl 09:59

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto