Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ny seger väntar Mjällby

Fotbollskanalen

Tunga skador stör fortsatt Gelfe som inte kommer kunna stå emot Mjällby i kväll. Ettan liras till 1,75 hos bet365.com.

Mjällby har som bekant inlett sitt nykomlingsår i allsvenskan på ett mycket godkänt sätt genom att besegra både Örebro och Gais samt kryssat mot AIK. Lagets skyttekung Marcus Ekenberg har redan hunnit med att producera fyra mål och skytteligaledningen ger såklart förhöjt självförtroende. En av lagets rutinerade spelare, Patrik "Bagarn" Rosengren, är skadad och blir borta i flera veckor.

För Gefles del gäller det att försöka återhämta sig från 1-3-förlusten hemma på Strömvallen mot MFF, men då laget fortsatt är tungt skadedrabbat tvivlar vi på att de lyckas med den uppgiften i dag. Förhoppningar om att Mikael Dahlberg ska kunna medverka har funnits - men han är åter utelämnad ur matchtruppen. Indisponibla är även Mård, Gam, Moshi, Hellström, Öhagen,Berggren, Portin, Westlin, Olsson och Leino.

Annons

Mjällby rider på en framgångsvåg och Ekenberg är som sagt i bra slag. Gefle får det åter svårt och ettan spelas till 1,75 hos bet365.com.

Publicerad 2010-04-05 kl 09:30

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto