Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Nytt tungt AIK-bakslag - Johnson skadad igen

Allsvenskan

Dulee Johnson var tillbaka mot Örebro senast. Men comebacken blev bara 57 minuter lång och nu är mittfältaren skadad på nytt.

- Dulee har en ny skada i sin fotled, säger AIK-läkaren Magnus Lind till aikfotboll.se.

Dulee Johnson var en av de tongivande spelarna när AIK vann SM-guld förra säsongen men han har missat säsongsupptakten av Allsvenskan. AIK:s spel på mittfältet har hackat betänkligt och därför var det säkert ett befriande besked för många AIK-anhängare att Dulee Johnson var tillgänglig för spel från start mot Örebro.

Men det var en comeback som blev dyrköpt. Redan i den 35:e minuten fick han en hård spark bakifrån av Nordin Gerzic men han kunde spela vidare. I andra halvlek blev dock smärtorna för stora och Johnson fick utgå.

Annons

Hur länge han blir borta är oklart men när han hade problemen med fotleden senast blev han borta i en månad.

Publicerad 2010-04-07 kl 11:37

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.

ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto