Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Wolfsburg vinner returen

Fotbollskanalen

Fulham vann hemmamötet med Wolfsburg med 2-1, men på bortaplan är laget betydligt svagare än på Craven Cottag. Dagens returmöte i Tyskland lär därmed bli en tuff uppgift för britterna - en alltför tuff sådan.

Wolfsburg tog en stark 4-0-seger över Hoffenheim i senaste ligaomgången efter bland annat två mål från Dzeko. I Europaspelet har Wolfsburg svaratför ett par fina prestationer då både CSKA Moskva (3-1), Rubin Kazan (2-1)och Villarreal (4-1) har besegrats inför hemmafansen. Madlung och Josuéskadades i senaste ligamatchen men ska enligt rapporter kunna spela. Lagetär i så fall skadefritt inför dagens match och klart är att Fulham kommer fåbekymmer med den oerhört vassa Dzeko, Grafite och Misimovic.

Fulham må ha övertaget inför dagens match men lagets bortasvaghet gör att det ändå finns en överhängande stor risk för utslagning ur turneringen i kväll. I ligaspelet har endast nio av lagets totalt inspelade 41 poäng tagits på bortaplan via en seger samt sex oavgjorda på 16 matcher och senaste segern på bortaplan i tävlingssammanhang kom den 23 januari i FA-cupmötet med Accrington. I Europa League har det blivit förluster mot Roma och Juventus samt i kvalmötet med Amkar Perm, medan oavgjort nåtts mot Shakhtar Donetsk och en seger noterats mot Basel. Dempsey är skadad och missar matchen tillsammans med sjuke David Elm och därtill finns frågetecken för Zamora.

Annons

Ettan spelas till 1,75 hos betair.com

Publicerad 2010-04-08 kl 09:30

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto