Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

United har inte råd med David Villa

England

Högt ansedda the Guardian rapporterar idag att Manchester United har avböjt chansen att värva Valencias skyttekung David Villa – på grund av den ekonomiska kris som United befinner sig i.

Det är Manchester Uniteds ägare – Glazerfamiljen – som lagt de ekonomiska restrektionerna på Sir Alex, som alltså hindrar honom från att värva den hett eftertraktade David Villa. Spanjoren som jagats av både Barcelona och Real Madrid, ska enligt the Guardian ha låtit informera Manchester United att den engelska klubben är hans favoritdestination.

Sir Alex Ferguson ska vara en stor beundrare av Villa, men Valencia sägs kräva upp emot £40 miljoner för spanjoren – ett pris United inte ska ha råd att betala. Sedan Glazer tog över klubben har de dragit med skulder upp emot £700 miljoner, och trots att man sålde Ronaldo i somras för £80 miljoner, ska det alltså ändå inte finnas pengar för att finansiera ett köp av Villa.

Annons
Publicerad 2010-04-09 kl 12:19

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto