Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Spela Halmstad till 2,10

Fotbollskanalen

Två nyckelspelare saknas troligen. Då räcker inte Mjällby till. Ettan på Halmstad liras till 2,10 hos bet365.com.

0-0 mot Trelleborg och en 4-0-seger mot Åtvidaberg senast. Det är Halmstads allsvenska facit så här långt på Örjans Vall.

Mot Åtvidaberg var laget överlägset och laget var också riktigt bra senast då 1-1 nåddes i bortamötet med Malmö FF. Då fick Joe Sise ett mål felaktigt bortdömt i slutet av den första halvleken och därför fick Halmstad vänta med att jubla till efter paus då Michael Görlitz gav laget ledningen. Robert Åhman-Persson kunde sedan fastställa slutresultatet till 1-1 vilket får bedömas som rättvist.

Mjällby inledde den allsvenska säsongen helt respektlöst då svenska mästaren AIK snuvades på poäng i premiären på Råsunda. 3-0-vinsten mot Gais samt 2-0-segern mot Örebro SK på Behrn Arena i omgång två och tre visar prov på lagets kunnande men senast blev dock laget rejält straffat. Gefle vann med klara 3-1 på Strandvallen i en match där Mjällby inte alls övertygade.

Annons

Mot Halmstad får laget klara sig utan viktige spelmotorn Tobias Grahn som är avstängd och stora frågetecken finns dessutom för mittbacken Patrik ”Bagarn” Rosengren som dras med en skada. Leandersson samt Gitselov missar definitivt matchen.

Det är tunga avbräck för ett lag som Mjällby och därmed liras Halmstad till fina oddset 2,10 hos bet365.com.

Publicerad 2010-04-11 kl 09:30

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto