Marklund tvåmålsskytt när Assyriska slog Norrköping

Forne skyttekungen Göran Marklund var het när Assyriska tog emot Norrköping hemma i Södertälje – anfallaren sänkte Norrköping med två mål.

Veterananfallaren Göran Marklund stod ut från mängden i superettan på söndagen. Bland i övrigt målfattiga matcher gjorde Marklund två mål och såg till att Assyriska fick med sig tre poäng från mötet med Norrköping.

Marklund, 34 år och assisterande tränare i Assyriska till AIK:s tidigare guldtränare Rikard Norling, gav Södertäljelaget ledningen efter en halvtimmes spel och han fyllde på med sitt andra mål strax efter pausen. Christopher Telo reducerade för gästerna i 80:e minuten, men Assyriska vann med 2-1 och tog sig uppåt i tabellen.

Assyriska-IFK Norrköping 2-1 (1-0)
1-0 Göran Marklund (30), 2-0 Göran Marklund (47), 2-1 Christopher Telo (80).

Publik: 3 120.
Publicerad 2010-04-18 kl 18:53

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.