Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Mallorca är dagens bank

Fotbollskanalen

Mallorca har siktet inställt på att överta fjärdeplatsen, som innebär Champions League-spel, från Sevilla i dag. Det fixar laget via vinst mot Osasuna till 1,60 hos betfair.com.

Mallorca har flera gånger om visat vilket ruggigt bra hemmalag de är och senaste hemmamatchen som vanns med 3-2 över Valencia var lagets 13:e seger på 15 matcher ute på ön. Med 52 inspelade poäng på 32 matcher ligger laget endast två poäng efter fjärdeplacerade Sevilla som dessutom har en match mer spelad. Fjärdeplatsen är ett hett byte då den innebär en kvalplats till Champions League nästa säsong. Förutom segern över Valencia har även Atletico Madrid gått på pumpen här på senare tid, då föll huvudstadslaget med hela 1-4. Till dagens match saknas Ramis, Tuni, Mario och Castro.

Osasuna skulle ha kunnat dra nytta av Mallorcas skador och kanske tråkat sig till en poäng, men så blir inte fallet. Osasuna dras även de med skador och det på kännbara spelare som lagets bäste målskytt Pandiani, Dady, Delporte och Nekounam. Samtidigt är Sergio avstängd och Oier ur spel. Skadade Pandiani visade senat, i 2-2 mötet med Malaga, sin betydelse för laget då han svarade för båda målen.

Annons

Gästerna är inget vidare på bortaplan och i dag blir uppgiften förövermäktig. Ettan liras till 1,60 hos betfair.com.

Publicerad 2010-04-19 kl 13:27

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto