Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bayern München vinner i kväll

Fotbollskanalen

Bayern München svarade för en stark bedrift när Manchester United slogs ut i kvartsfinalen. Nu väntar ett bra men beskedligare motstånd i form av Lyon och på tysk mark blir det tysk seger.

Bayern München visade i helgen som gick att framgångarna och deltagandet i Champions League inte stör ligaspelet då Hannover kördes över med hela 7-0 och därmed är ligaledningen intakt. På hemmaarenan i München har laget i ligan svarat för resultatraden 11-4-1 på 16 matcher medan vinster i Champions League tagits över Manchester United, Fiorentina samt Maccabi Haifa. Bayern kan i år ta hem en trippel i form av Champions League, Bundesliga samt den tyska cupen - en bedrift som vore unik för klubben. Ribery deltog inte i överkörningen av Hannover till följd av skada men tros delta i kväll. Vidare är van Bommel samt Badstauber avstängda.

Annons

Lyon har nu förpassat både Real Madrid och ligakollegan Bordeaux ur turneringen - men nu tar det stopp. Laget är klart svårare att möta i Frankrike än på resande fot och en storspelande Lloris i målet var en väldigt stor anledning till att laget bara släppte in ett mål i hemmavinsten (3-1) över Bordeaux. På skadelistan återfins Clerc, Hartock, Bodmer och Boumsong medan frågetecken finns för Makoun samt Lisandros medverkan.

Med tanke på hur tungt Bayern är på hemmamark spelas ettan till 1,73 hos betfair.com.

Publicerad 2010-04-21 kl 11:29

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto