Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Giffarna vinner till 1,75

Fotbollskanalen

Sju av de åtta senaste "Dagens bästa spel" har gått in. Dra nytta av vår spelform då vi ger Gif Sundsvall förtroendet i kvällens hemmamötet med Jönköpings Södra.

Sundsvall har fått en bra start på säsongen då 3-2-segern över Sirius i Svenska cupen följdes upp med en premiärvinst (2-1) över Brage. I förra omgången föll visserligen laget med 1-2 mot Hammarby på Söderstadion i en match som hade 11470 åskådare på läktaren, men Giffarna var bara ett stolpskott ifrån att få med sig en poäng hem. I förlustmatchen blev Ari Skulason utvisad och saknas därmed i dag.

Jönköpings Södra har inlett säsongen i blygsammare stil då 1-1-resultatet i premiäromgången borta mot Falkenberg följdes upp med en 1-3-förlust hemma mot Ängelholm i en match smålänningarna gjorde sitt mål först i den 88:e matchminuten vid underläge 0-3. Mellan dessa matcher har en 3-2-seger efter förlängning noterats mot division 2-laget Värmbol i Svenska cupen och när nu motståndet på nytt är av högre kaliber än så kommer J-Södra att få svårt.

Annons

Ettan till 1,75 hos nordicbet.com liras i kväll.

Publicerad 2010-04-27 kl 09:30

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto