Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Barcelona kör över Tenerife

Fotbollskanalen

Med tre omgångar kvar av La Liga leder Barcelona med en poängs marginal till Real Madrid. I dag körs Tenerife över i jakten på en ny ligatitel och över 3,5 mål liras till 1,83 hos betfair.com.

Barcelona är fruktat hemma på Camp Nou där 16 av 17 ligamatcherna vunnits den här säsongen och 49 mål har producerats. I förra omgången visade den regerande mästaren att de på allvar inte tänker lämna ifrån sig ligaledningen då form- och hemmastarka Villarreal besegrades på El Madrigal med 4-1.

Tenerife kämpar för att säkra nytt kontrakt men ligger i dagsläget på nedflyttningsplats och i dag lär inga nya poäng tas. I hemmamötet med Barca blev laget överkört med hela 0-5 efter att Messi svarat för ett hattrick och i dag förväntas en förlust i paritet med den första. Att Tenerife är ligans sämsta lag när det kommer till bortaspelet är fakta som ytterligare talar för en överkörning på Camp Nou. Dinei är ur spel i detta möte.

Annons

Tenerife har tagit sex poäng via en seger samt tre oavgjorda på 17 bortamatcher och släppt in 40 mål på dessa. Det ger ett snitt på 2,35 insläppta mål per match medan Barcelona producerar 2,88 mål i snitt inför hemmafansen. Överspelet på 3,5 mål till 1,83 hos betfair.com känns bra trots att fyra mål krävs för att det ska sitta!

Publicerad 2010-05-04 kl 09:30

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto