Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Djurgården tar tredje raka

Fotbollskanalen

Gais har drabbats av två tunga avbräck vilket gynnar ett formstarkt Djurgården i dag. Ettan spelas till 2,10 hos Nordicbet.

Djurgården kommer med stärkt självförtroende efter derbysegern (2-1) mot AIK på Råsunda i förra omgången, en match som DIF ägde, vilket var lagets andra raka trepoängare då Mjällby avfärdats med 1-0 i omgången dessförinnan. DIF är nu det tredje formstarkaste laget i ligan med sina fyra vinster på de sex senaste omgångarna och lag i medvind ska man inte gå emot.

Ayuba är avstängd till följd av en utvisning i förra matchen medan Sjölund, Lyyski samt Andersson är skadade. Däremot har rutinerade och tongivande Mattias Jonson lämnat klartecken för spel.

Gais är även de i god form då laget spelat oavgjort med både Helsingborg (0-0) och Kalmar (2-2) samt vunnit över Häcken på senare. Men inför resan till Stockholm har laget drabbats av två kännbara avbräck då lagkaptenen Lundgren samt skicklige försvarsspelaren Ekunde anslutit till skadelistan där Spong och Johansson sedan tidigare återfinns.

Annons

Förra säsongen avgick Djurgården med segern på Stadion och det i kväll väntar också hemmaseger. Ettan betalar klart spelbara 2,10 hos nordicbet.com och liras!

Publicerad 2010-05-06 kl 09:33

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto