Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Zengin: "Eskisehirspor vill köpa loss mig"

Andra ligor och cuper

Om tio dagar tar lånet från Besiktas slut – men det är inte alls säkert att Erkan Zengin återvänder dit.
- Eskisehirspor vill köpa loss mig, säger han till fotbollskanalen.

Den svenske yttermittfältaren lämnade storklubbens bänk i vintras – och har fått en nytändning i sitt nya lag. Bland annat med två riktigt snygga mål och flera assist i seriespelet.

- Allt har gått perfekt, jag har varit med i nästan alla matcher och trivs väldigt bra. Fansen här tycker mycket om mig också, säger Zengin.

Och uppenbarligen är inställningen positiv även från ledningshåll. Enligt den förre hammarbyaren tog Eskisehirspors tränare kontakt efter den senaste ligaomgången, mot Fenerbahce, med ett erbjudande.

- Han sade att de vill behålla mig här och är redo att börja prata med Besiktas. Men jag bad dem att vänta lite.

Annons

Varför då?
- Jag måste diskutera med familjen, min fru, innan jag fattar beslutet. Men klubben är jäkligt intresserad, på det sättet är det upp till mig. Jag vet inte hur mycket Besiktas vill ha för att släppa mig, men jag tror att om jag säger ja så blir det så.

När tänker du bestämma dig?
- På söndag spelar vi näst sista matchen för säsongen. Då ska jag ha ett nytt möte med tränaren och prata om framtiden. Då har jag funderat och diskuterat med familjen.

Publicerad 2010-05-06 kl 14:38

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto