Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

IFK Norrköping vinner på nytt

Fotbollskanalen

IFK Norrköping leder superettan. I kväll befäster laget toppositionen genom seger mot Degerfors till 1,75 hos Nordicbet.com.

Fyra segrar, ett kryss och en förlust.

Det är IFK Norrköpings facit så här långt i superettan.

Senast besegrades Väsby med 2-0 på bortaplan sedan nyförvärvet från Sirius, Shpetim Hasani, svarat för båda målen.

IFK har svarat för flest mål av samtliga lag i superettan (tolv) men har även övertygat defensivt med fyra insläppta på sex matcher. Målvakten Niklas Westberg, som värvades från Väsby inför den här säsongen, svarade för ett par riktigt bra räddningar mot sin gamla klubb och laget ser överhuvud taget mer komplett ut än på många säsonger.

Vinsten senast följde upp 3-0-segern på Nya Parken mot Jönköpings Södra och faktum är att IFK Norrköping inte har förlorat sedan den 18 april då Assyriska blev för svårt i Södertälje. Telo och Arvhage är inte med i matchtruppen i dag.

Annons

Degerfors är också i riktigt fin form då laget har tagit tio poäng av tolv möjliga på de fyra senaste matcherna. Senast besegrades Trollhättan med 2-0 på Stora Valla och i matchen dessförinnan nådde laget 2-2 i bortamötet med Gif Sundsvall.

Men nu blir
det än tuffare då IFK Norrköping för en gångs skull fått en bra start på säsongen och därmed en hel del självförtroende. I dag ger laget inte bort några poäng utan ettan spelas till 1,75 hos Nordicbet.com.

Publicerad 2010-05-14 kl 09:30

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto