Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Nils-Eric Johansson: "Måste reda ut det här så snart som möjligt"

Allsvenskan

Storförlust mot Elfsborg - AIK:s krisstämpel består. Nils-Eric Johansson vet inte hur man ska ta sig ur krisen, bara att det måste göras snart.

- Vi måste reda ut det här så snart som möjligt, säger Nils-Eric Johansson till FotbollDirekt.se efter 0-4 mot Elfsborg.

- Vi har ganska mycket att jobba med. Framförallt måste vi få ihop enheten.

Exakt hur AIK ska ta sig ur det prekära läge som man försatt sig i vet inte Johansson, spelmässigt anser han att man har problem defensivt som offensivt. Laget fungerar inte helt enkelt och det märktes tydligt mot Elfsborg.

- Det börjar förjävligt med mål i baken efter fem minuter. Sen tycker jag att vi jobbar oss in i matchen men så kommer 2-0 också. Och sen i andra halvlek får vi rött kort, de straff och 3-0… suckar Johansson.

Annons

Ännu en storförlust för AIK på bortaplan, i förra bortamatchen 0-4 mot IFK Göteborg, i dag samma siffror på Borås Arena. De regerande svenska mästarna ligger fortsatt under nedflyttningsstrecket med bara nio insamlade poäng på tretton matcher.

Nu återstår det endast en match innan VM-uppehållet, mot Åtvidaberg på Råsunda. Ett uppehåll som medför både positiva och negativa aspekter enligt Johansson.

- Just nu känns det ganska positivt att det kommer - det är en möjlighet för oss att spela ihop lagdelarna. Men det är inte enbart positivt, det är inte så roligt att gå in i ett uppehåll med det här hängande över oss.

Publicerad 2010-05-12 kl 23:35

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.

ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto