Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

1,70 på ÖSK-seger mot sargat TFF

Fotbollskanalen

Trelleborg dras fortsatt med skador och kammar i dag noll i bortamötet med Örebro. Ettan spelas till 1,70 hos Nordicbet.com.

Örebro har god form efter att ha tagit tio poäng på de sex senaste omgångarna och i förra omgången följdes 1-0-segern över Djurgården upp med ett 0-0-resultat i bortamötet med IFK Göteborg. Vinstsiffrorna i DIF-matchen är något missvisande då ÖSK spelade ut stockholmarna och hade bud på fler mål.

Hemma på Behrn Arenas konstgräs har det hittills blivit tolv poäng för Närkelaget då fyra av sex matcher vunnits och inför dagens match kommer ÖSK med tre raka hemmavinster i ryggen. Kim Olsen är skadad och är ett stort frågetecken inför dagens match.

Trelleborgs skadeelände vet inga gränser och nu är Tom Prahls manskap nere på jumboplatsen i tabellen med nio inspelade poäng efter tolv matcher. Till dagens match återkommer dock Nilsson Guiomar, Melander och Pode medan Abelsson är ur spel. Bortaspelet har än så länge bara inneburit en poäng på fem försök med en dyster målskillnad på 3-14 och i förra omgången blev det förlust med 0-1 borta mot AIK. Hemmasegern över Mjällby för två omgångar sedan är lagets enda poäng på de sex senaste matcherna.

Annons

Örebro får förtroendet till Nordicbets 1,70 i dag!

Publicerad 2010-05-17 kl 10:45

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto