Bra odds på AIK-seger

Fotbollskanalen

AIK åkte på en tung förlust senast. Mot Åtvidaberg tar laget revansch. Ettan spelas till 1,70 hos Nordicbet.com.

Runt 20 000 biljetter är redan sålda till ”sexpoängsmatchen” på Råsunda och hemmaspelarna lär behöva allt stöd de kan få då spelet inte alls fungerade senast. AIK föll som bekant med 0-4 mot Elfsborg på Borås Arena i en match där laget inte fick speciellt mycket att fungera.

Skytteligaledaren Denni Avdic gjorde 1-0 redan efter fem minuters spel och när samme anfallare gjorde 3-0 i den andra halvleken var matchen definitivt avgjord. Mittbacken Per Karlsson drog på sig ett rött kort i situationen som ledde fram till Avdic 3-0-mål på straff och han missar därmed kvällens möte med Åtvidaberg.

I senaste hemmamatchen såg det betydligt bättre ut och AIK lyckades då fullt rättvist vinna med 1-0 mot Trelleborg sedan Flavio svarat för matchens enda mål.

Åtvidaberg får tillbaka Kristian Bergström till kvällens möte men däremot är Etuwe Prince Eboagwu avstängd.
Östgötalaget är dock i bra form med tre segrar, ett kryss och blott en förlust på de fem senaste matcherna.

Senast föll laget med 1-3 i bortamötet med Malmö FF sedan Etuwe Prince Eboagwu, som alltså är avstängd i dag, svarat för gästernas reducering till 1-2.
Att AIK:s självförtroende är sargat råder det inget tvivel om. Men med stöd från 20 000 personer på läktarplats och med den kvalité som truppen innehåller ska bara ett lag av Åtvidabergs klass besegras.

Ettan spelas därmed till 1,70 hos Nordicbet.com.

Publicerad 2010-05-17 kl 10:47