Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama alla matcher från La Liga på TV4 Play

Zlatans agent: "Det finns inget att skriva - han är lycklig i Barcelona"

Spanien

Zlatans agent Mino Raiola är trött på flyttryktena som cirkulerat kring den svenske anfallaren.
- Det finns inget att skriva, han är lycklig i Barcelona, säger Raiola.

Fotbollskanalen ringer upp dagen efter Barcas imponerande storseger mot Valladolid, som innebar ännu en ligatitel för katalanerna. Zlatan Ibrahimovic hoppade in de sista tio minuterna, och sprudlade av glädje efter slutsignalen.

- Om han bestämt sig angående framtiden? Vad skulle han bestämma sig om? Han har ett fyraårskontrakt och jag har redan förklarat: ingen säljer Zlatan. Han trivs i Barcelona och vill inte flytta, säger Raiola.

Enligt honom saknar spekulationerna om Premier League och Juventus verklighetsförankring, och ingenting tyder på att Ibrahimovic skulle vara på väg att lämna La Liga. Pratet om motsatsen är bara en mediekonstruktion, som enligt Raiola syftar till att skapa hönor av fjädrar. Ibrahimovic själv har aldrig uttryckt någon önskan om att bygga vidare på karriären i ett annat land.

Annons

- Ni journalister ställer samma frågor gång på gång, vilket irriterar mig. Ingenting påverkar Zlatans framtid. Han är inte ett Bosmanfall, hans avtal håller inte på att bli upphävt, kontraktet är inte ogiltigt. Han har fyra år kvar, säger Raiola.

Men ibland vill fotbollsspelare ändå byta lag?
- Ja, men jag har redan förklarat att så inte är fallet med Zlatan, eller hur? Vill du att jag ska deklarera samma sak igen? Okej. Zlatan Ibrahimovic flyttar när han vill. Barcelona är väldigt nöjda med honom – och han är nöjd med Barcelona.
- Sedan är det klart att han ville ha en bättre avslutning på säsongen. Men det är normalt. Efter sin skada kom han inte upp i sin vanliga nivå.

Barcelona har ett nytt presidentval på gång, vilken betydelse har det för Zlatan?
- Ingen alls. Om Malmö FF eller IFK Göteborg väljer en ny ordförande – ska alla spelare bli rädda då? Nej, självklart inte. Det är samma sak med Zlatan och Barcelona. Men av någon anledning verkar svensk press aldrig bli nöjd med mina svar, oavsett vad jag säger, säger Mino Raiola.

Annons
Publicerad 2010-05-17 kl 10:05

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto