Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama alla matcher från La Liga på TV4 Play

Zlatans agent avfärdar försäljningsrykten: "Jag skiter i vad Laporta säger"

Spanien

Enligt spanska tidningar kan Barcelona tänka sig att sälja Zlatan Ibrahimovic. Svenskens agent slår tillbaka mot uppgifterna.
- Jag skiter i vad Laporta och Guardiola tycker, säger han till fotbollskanalen.

De spanska medierna Sport och El Mundo Deportivo uppger att en kvartett av sportsligt ansvariga – tränaren Pep Guardiola, sportchefen Txiki Begiristain, vicepresidenten Rafael Yuste och fotbollschefen Raül Sanileh – höll sammanträde på måndagen.

De fyra ska ha diskuterat sommarens värvningar och försäljningar – och kommit fram till att Zlatan får lämna laget om han så önskar. Samtidigt ska Valencias David Villa vara på ingång.

- Vad de säger är inte viktigt. Zlatan har aldrig blivit såld mot sin vilja. Han har ett fyraårskontrakt och bestämmer själv när eller om det är dags att flytta. Så kommer det att vara hela sommaren, säger Mino Raiola till fotbollskanalen.se.

Annons

Han betonar att ”Ibra” svarat för 21 mål och 17 assist den här säsongen, och att det avtal han nu står under inte kan brytas utan vidare.

- Jag bryr mig inte om vad direktörerna i Barcelona säger. Jag bryr mig inte om vad Laporta säger. Jag bryr mig inte om vad Pep Guardiola säger.
- Du kanske kan skriva det så att alla förstår, säger Raiola.

Publicerad 2010-05-18 kl 15:09

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto