Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Nytt målkalas väntar Sundsvall

Fotbollskanalen

Förra säsongens möte slutade med en 5-2-seger för Landskrona. I dag blir det på nytt en del mål och över 2,5 mål spelas därmed till 1,75 hos Nordicbet.com.

Henrik Larssons Landskrona Bois ser ut att ha hittat formen efter den knackiga säsongsinledningen. Två raka vinster har noterats då Falkenberg och Ängelholm besegrats med 2-1 respektive 1-0. Hemma på Landskrona IP har laget hittills producerats fyra mål på tre matcher medan tre släppts in.

Gif Sundsvall har bara förlorat en av sju matcher så här långt och kommer från ett målkalas då Syrianska besegrades med 5-2 i förra omgången. Ari Skulason blev för övrigt tremålskytt i den matchen. Giffarnas bortafacit så här långt innehåller en 1-2-förlust mot Hammarby samt en 4-2-vinst över Väsby och ett 0-0-resultat mot Ljungskile.

Annons

Förra säsongens möte i Landskrona slutade med skånsk seger med 5-2 och med tanke på att 71 procent av gästernas matcher den här säsongen innehållit minst tre mål lutar det åt en målglad match även i år. Ett Bois i form bjuder säkerligen upp till dans och över 2,5 mål spelas till 1,75 hos Nordicbet.com.

Publicerad 2010-05-21 kl 09:30

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto