Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Barjami till Twente - bara läkarundesökning återstår

Allsvenskan

Emir Bajrami är så gott som klar för holländska ligamästarna Twente. Bara läkarundersökning återstår

Fotbollskanalen.se avslöjade tidigare på måndagen att Emir Bajrami är på väg att lämna Elfsborg och att prislappen överstiger 50 miljoner kronor.

Tidningen Voetbal Internation skriver nu att Bajrami erbjudits ett treårskontrakt med option om ett fjärde. Han ska genomgå en läkarundersökning i veckan innan kontraktet kan skrivas på.

Redan i går kväll kommenterade Twentes ordförande Emir Bajramis kvaliteter.
- Bajrami är en äkta flankartist. Han är bra med både vänster och högerfot och han är supersnabb. Det är en sådan spelare som får en att komma till stadion. Han kan spela på Ruiz högersida men det betyder inte att Ruiz lämnar. Bryan kan spela bra som tia också, sa han då han gästade Voetbal Internationals tv-program på kanalen RTL.

Annons

Enligt Voetbal International kommer Emir Bajrami att kosta cirka 2,5 miljoner euro men enligt uppgift till fotbollskanalen.se rör det sig om snarare det dubbla - 50 miljoner kronor.
- Twente känns riktigt, riktigt bra. Det är en fin klubb som vunnit holländska ligan och ska spela Champions League, säger Bajrami till Expressen.

Publicerad 2010-05-25 kl 01:00
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto