Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Spioner har punktbevakat Guidetti hela våren

Allsvenskan

Manchester City och Brommapojkarna får konkurrens om John Guidetti. Nu står det klart att den svenske supertalangen hela våren punktbevakats av italienska, engelska och holländska klubbar.

- Absolut. Flera klubbar är jättenyfikna på honom och alla är överens om att han är på väg att bli en av Europas mest spännande unga spelare, säger John Guidettis agent Per Jonsson till FotbollDirekt.se.

- Mest är det italienska, engelska och holländska klubbar som hört sig för och också sett honom på plats vid flera tillfällen under våren. 

Sannolikt ett faktum som fått Manchester City att reagera och vilja ha hem honom till England igen.
För trots att City är överfullt av stora namn och en av Europas större klubbar så är Guidetti uppenbarligen långtifrån försumbar.

- De vill nog sannolikt ha tillbaka honom för att erbjuda ett nytt kontrakt, tror Per Jonsson.

Annons
- John har ju visat sin talang och seriositet. Han har visat att han håller. Det har han visat City och alla de klubbar som varit i Sverige och följt honom på plats.

Vilket värde ska man sätta bakom dessa klubbars intresse du nämner?
- Han har i alla fall uppenbarligen varit så pass intressant att flera klubbar följt honom vid flera olika tillfällen. Det säger väl det mesta.

Är BP uteslutet?

- Det kanske man inte ska säga. Men City har tydligt deklarerat att John ska komma hem så det kan bli svårt att ändra på.

Det börjar hända saker kring honom?

- Ja, och det är inte så konstigt. Titta på honom. Han är som en modern forward ska vara, jobbar så hårt och så träningsvillig.  Jag är otroligt imponerad av hans inställning. Om inte något händer, att han skadar sig, så är han tvärsäkert en framtida A-landslagsman.

Annons

Ola Gustavsson

 

Publicerad 2010-05-25 kl 12:00
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto