Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Åtvidaberg testar anfallare

Allsvenskan

Nedflyttningsplats för Åtvidaberg - då jagar nykomlingen anfallare. Nu ska slovenen Darijo Biscan provspela för östgötarna.

- En hårt jobbande anfallare som avslutar bra med båda fötterna, säger Mats Almgren som sitter i klubbens sportgrupp till Östgötacorrespondenten.

Åtvidaberg har repat sig en aning efter den svaga säsonginledningen. Men då främste målskytten, Etuwe Prince Eboagwu, endast svarat för tre mål framåt ser nästjumbon uppenbarligen ett behov av förstärkningar längst fram.

- Biscan kommer till Åtvidaberg i dag och vi vill se honom i träningsmatchen mot Kungsör på onsdag, säger Almgren om 25-åringen.

Biscan spelar för Luka Koper i den slovenska högstaligan, till vilka han är utlånad från Celje. Han står noterad för tio matcher för Koper men bara två har varit från start.

Annons
I flera av matcherna han spelat, har det bara blivit spel under de sista tio minuterna. Noll mål har han gjort för Koper.

2008 var han aktuell för Djurgården som såg potential i anfallaren - men något kontrakt blev det inte den gången.

Publicerad 2010-05-31 kl 15:24

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto