Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama alla matcher från La Liga på TV4 Play

Barcelona bekräftar förhandlingar om Cesc: "Vi jobbar på det"

Spanien

President Joan Laporta bekräftar öppet att han vill lägga vantarna på Arsenals Cesc Fabregas.
- Vi jobbar på det, säger Laporta.

Något tal om att bjuda 80 miljoner pund – en miljard kronor - som Londonlaget uppges begära, blir det dock inte tal om. Enligt uppgifter i spanska tidningar kan katalanerna tänka sig att punga upp med knappt hälften.

- Vi är kloka i den bemärkelsen att vi inte tänker göra något irrationellt. Däremot rör det sig om en spelare som sagt att han vill spela för oss, och det vill jag tacka honom för, säger Laporta.

Barca-bossen betonar att Fabregas har ett kontrakt som sträcker sig ända till 2015, och att det därför inte är aktuellt att bara hämta ”hem” honom till klubben han representerade som junior.

Annons

- Vi ska försöka att få hans signatur och når vi inte dit inom kort har vi åtminstone öppnat en möjlighet för framtiden.
- Chansen att lyckas finns redan nu, men den andra parten (Arsenal) måste naturligtvis försvara sina intressen. Nu försöker vi hitta medelväg kring vilken alla kan enas, säger Laporta.

Publicerad 2010-05-31 kl 22:10

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto