Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Hammarby nära att sälja två spelare: "I princip överens"

Superettan

Krisdrabbade Hammarby säljer mittbacken Christian Traoré.
- Vi är överens, men har inte skrivit på pappren, säger sportchefen Thomas Andersson till fotbollskanalen.se.

Stockholmslaget står under tung press att få fram pengar för att klara sin verksamhet och undvika konkurs. Nu tycks man vara ett steg närmare fast mark, när försvararen Christian Traoré köps loss av norska Hönefoss, som lånat honom under säsongen.

- I princip är det klart, kan man säga. De har meddelat att de vill utnyttja sin option och behålla Christian, säger nytillsatte sportchefen Thomas Andersson till fotbollskanalen.se.

Vad innebär det för Filip Bergman som täckt upp för Traoré i år?
- Jag förstår hur du tänker, men de två spelarna har ingen direkt koppling till varandra. Ingenting är givet som situationen ser ut för oss nu.

Annons

Det är inte säkert att Bergman blir kvar, trots att Traoré säljs?
- Nej, vi får se hur det blir.

Även forwarden Nathan Paulse ser ut att lämna Hammarby. Trots att Ajax Cape Town, där han spelat under säsongen, enligt sydafrikanska uppgifter anser att svenskarna begärt en för hög transfersumma.

- Det känner inte jag till. Men däremot förhandlar vi med flera klubbar i Sydafrika om en eventuell övergång. Hur det slutar kan jag inte säga nu. Men ett av alternativen är fortfarande att Nathan spelar för oss i höst, säger Thomas Anderson.

Publicerad 2010-06-02 kl 20:41

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto