Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Joe Cole till Arsenal: ”Någon har gjort en stor värvning”

England

Joe Cole kan vara klar för en kontroversiell över gång till rivalerna Arsenal – helt gratis. Chelseamittfältaren kan gå som bosman och det har länge rapporterats om en flytt från de regerande mästarna, skriver Sky Sports.

Ryktet blossade upp ordentligt efter att Tottenhams manager Harry Redknapp gick ut och sa att det verkade vara för sent för Spurs att värva Cole.

– Det ser ut som att någon har gjort en stor värvning. Jag vet inte vilken klubb det är men jag tror inte att det kommer att bli Tottenham. Jag har en känsla – men jag kan ha fel – att han redan kommit överens med någon.

Vad en värvning av 28-åringen Cole skulle betyda för Arsenal är oklart, men Cole kan spela i samma roll som Cesc Fabregas spelar nu, och Wenger gillar att fynda billigt.

Enligt rapporter ska Cole ha träffat Arsenal igår och skrivit på ett tre års kontrakt. Övergången ska annonseras innan VM startar om tio dagar

Annons
Publicerad 2010-06-03 kl 12:03

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto