Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama alla matcher från La Liga på TV4 Play

Barcelonas plan: Zlatan ut – Torres in

Spanien

Barcelona vill värva Fernando Torres – men först måste de sälja Zlatan Ibrahimovic. Det skriver spanska Sport.

Rykteskarusellen har lagt in en högre växel och visst är Zlatan Ibrahimovic i centrum igen när de spanska medierna rapporterar idag – dagen efter att Benitez lämnade Liverpool.

Nu uppger nämligen spanska Sport att Fernando Torres är nästa spanjor på väg bort från den engelska klubben, och närmast ska Barcelona rycka i anfallsstjärnan. De spanska mästarna har dock redan köpt David Villa för 40 miljoner euro och för att kunna köpa Torres krävs det först att de säljer Zlatan.

För ett par dagar sedan uppgav El Mundo Deportivo att Barcelona nobbat ett bud på Zlatan från Manchester City, samtidigt som det sägs att Barcas sportchef, Txiki Begiristain, fått i uppdrag att sälja svensken. Barcelona uppges kräva runt 50 miljoner euro för Ibrahimovic, en summa som inte många klubbar i Europa kan betala.

Annons

Förutom City har det även spekulerats kring att Chelsea ska vara intresserade av Zlatan. Kanske krävs det alltså att någon klubb hostar upp x antal hundra miljoner – för att de stora elefanterna ska börja röra på sig.

Den här transfersagan lär pågå sommaren ut, eller tills något verkligen händer. Agenten Mino Raiola har tidigare sagt att Zlatans ambition och vilja är att stanna i Barcelona – och har flera gånger upprepat att svensken inte är en spelare som säljs.

Publicerad 2010-06-04 kl 10:37

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto