Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Nykomlingen förlorar på nytt till 1,85

Fotbollskanalen

Haukar Hafnafjördur har fått en tung start på nykomlingssejouren och i dag fortsätter kräftgången med en förlust. Breidablik spelas i detta möte till 1,85 hos Bwin.com.

Nykomlingen Haukar Hafnafjördur innehar efter fem spelade matcher nästjumboplatsen i den isländska förstadivisionen efter att ha spelat in blygsamma två poäng. Båda dessa har inkasserats på bortaplan medan de hittills två avverkade hemmamatcherna inneburit noll poäng med en målskillnad på 0-4. I förra omgångens 2-2-match borta mot Stjarnan Gardabae säkrades poängen i den 90:e matchminuten efter att Eithsson gjort sitt andra mål för matchen.

Gästande Breidablik har
tagit åtta poäng på fem matcher och kan i bästa fall gå upp på andra plats i tabellen vid en seger i dag. På säsongens hittills två avverkade bortamatcher har en seger samt en oavgjord noterats.

Annons

Haukar dras fortsatt med ett par skador och den trevande starten på nykomlingssäsongen fortsätter i dag med en förlust. Tvåan spelas i detta möte till 1,85 hos Bwin.com.

Publicerad 2010-06-07 kl 12:00

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto