Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Ny kroatisk bjässe till AIK: "En kraftfull centerforward"

Allsvenskan

AIK:s anfallsjakt går vidare – och landslagsmeriterade Goran Ljubojevic tränar med klubben.
- En stor, kraftfull typ, säger tränaren Björn Wesström.

När dubbelmästaren inledde sin sommarträning på Karlberg under måndagen saknades ett par bekanta ansikten – mittfältaren Jorge Ortiz och ratade brassen Clecio, båda i Sydamerika.

I stället fick spelartruppen stifta en ny bekantskap, med kroatiske bjässen Goran Ljubojevic som provspelar veckan ut.

- Han stannar till på fredag och så får vi göra en utvärdering sedan. Det rör sig om en stark, central forward. Han var med på dagens pass men ur ett provspelsperspektiv är det för tidigt att uttala sig om honom, säger Björn Wesström till fotbollskanalen.se.

Ljubojevic har dock ett fint CV med sig till AIK. Han kommer senast från Kroatien och huvudstadslaget NK Zagreb, men har även gjort 40 matcher och 13 mål för storklubben Dinamo. Innan en knäskada hämmade hans framfart gjorde Ljubojevic dessutom ett starkt avtryck i belgiska ligan med Genk.

Annons

Dessutom har han U21-meriter i massor. Mellan ären 2003 och 2005 gjorde han 18 sådana fajter och nätade tre gånger. Med sina drygt 190 centimeter beskrivs han som en bra bollmottagare och skicklig huvudspelare.

Publicerad 2010-06-07 kl 14:00

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto