Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Mjällby vill ha Safari till Celtic

Andra ligor och cuper

Johan Mjällby kan inom kort bli klar som Celtics assisterande manager och enligt källor till fotbollskanalen.se vill han ta Behrang Safari till klubben.

Enligt uppgift till fotbollskanalen.se vill Celtic värva Behrang Safari. Det hela hänger på att Neill Lennon får jobbet som manager, tillsammans med Johan Mjällby som assisterande. Mjällby vill dock inte kommentera uppgifterna.
- Jag diskuterar inte vilka spelare jag är intresserad av. Det finns ingen anledning att göra det innan vi ens vet om vi ska jobba i klubben. Men det finns ju en pågående process i alla klubbar där det finns en scoutavdelning, säger han till fotbollskanalen.se.

Samtidigt berömmer Mjällby vänsterbacken.
- Jag tycker att han är en väldigt bra spelare. Det är klart att det vore väldigt roligt att få honom till Celtic. Sedan vet jag inte hur hans kontraktssituation ser ut eller hur mycket Basel i så fall skulle kräva för honom.

Annons

Uppgifter till fotbollskanalen.se gör gällande att Celtic är väldigt intresserat av spelaren men att Basel, där Safari har ett år kvar på kontraktet, vill storsatsa inför höstens Champions League och därför inte kommer att släppa spelaren.

Johan Mjällby säger också att han fokuserar mer på huruvida han själv får sitt jobb i klubben.
- Jag vet inte om Neill Lennon blivit manager officiellt ännu. Det är det som gäller för min del. Om han blir manager så har jag goda möjligheter att komma dit. Men även om han skriver på så måste ju jag också prata med Celtic och där är det naturligtvis en förhandling också.

Hur nära är det?
- De har ju diskuterat under en längre tid nu. Det är ju positivt att han diskuterar med klubben, men de måste ju komma överens först innan det kan blir aktuellt för mig.

Publicerad 2010-06-08 kl 19:42

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto