Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Capello slog tillbaka på Terrys myteri

qEMdam2

John Terry skulle säga vad han tyckte även om det "skulle uppröra" Fabio Capello.
Men under Englands krismöte på söndagen satt mittbacken helt tyst - medveten om att de andra spelarna inte skulle stödja honom.

John Terry gick på söndagen ut och gjorde klart att England skulle ha ett krismöte efter den bedrövliga mållösa matchen mot Algeriet.

-Jag känner att det finns saker som måste ändras. Vi är skyldiga vårt land och vår förbundskapten att säga det på mötet, även om det skulle uppröra honom eller någon annan spelare, sade Terry.

Enligt Terry var Wayne Rooney, Steven Gerrard, Frank Lampard, David James, Jamie Carragher, Glen Johnson, Aaron Lennon och Peter Crouch på hans sida.
Men det blev ingenting av revolten.

-Det var aldrig något sådant på gång, det som har rapporterats stämmer inte, sade Frank Lampard på måndagen om skriverierna att inflytelserika spelare ville få Fabio Capello att byta spelsystem.

Annons

Engelsk press gör gällande att ingen annan spelare vågade stå bakom Chelseakaptenen inför mötet och Terry svarade då med att sitta tyst.

-John är en passionerad man och passionerad spelare, men det var bara ett vanligt möte. Vi har haft tre eller fyra sådana i veckan och den här gången var det inga upprörda känslor alls, sade Lampard, som menar att Terry blivit lite missuppfattad.

Brittisk press spekulerar i stället i att Terrys attack var en hämnd på förbundskapten Capello för att italienaren tog av honom lagkaptensbindeln tidigare i år.

John Terry får ändå behålla sin plats i startelvan då Capello bara har tre mittbackar att tillgå sedan Rio Ferdinand och Ledley King gått sönder, och Jamie Carragher är avstängd mot Slovenien på onsdag. Det avslöjade Capello på måndagen, då han för första gången hittills under VM avslöjade detaljer om startelvan redan innan tvåtimmarsgränsen, som han har gått efter tidigare.

Annons

Han kommer mot Sydafrika på onsdag att spela honom tillsammans med Matthew Upson, som han väljer före Michael Dawson.

- Upson kommer att spela eftersom han alltid har spelat med John Terry, och jag kommer förmodligen byta några andra spelare, säger Capello till BBC.

TT

Publicerad 2010-06-21 kl 15:53

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto