Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Örebro avvaktar med provspelare

Allsvenskan

Astrit Ajdarevic och Denis Abdulahi har lämnat Örebro efter sitt provspel men Henri Belle är kvar. Men ingen av de två förstnämnda är avskrivna.

- Jag tyckte alla gjorde bra ifrån sig mot Gefle och det var inte kring någon vi fick känslan "han är ingenting för oss", säger tränaren Sixten Boström till FotbollDirekt.se.

- Vi har inte hunnit utvärdera situationen. Det kommer säkert att komma ett antal provspelare till  som vi ska titta på också. Vi har lite tankar men vi håller dem för oss själva, säger Boström.

Örebros sportchef Lennart Sjögren har tidigare sagt att det i första hand är en offensiv anfallare som laget söker men enligt tränare Boström är han inte lika benhård vad gäller det kravet.
- Helst vill vi ha det men vi får titta på vad som finns och unga och talangfulla spelare finns det alltid plats för, säger Boström apropå det faktum att den provspelare som gjorde bäst ifrån sig, Astrit Ajdarevic är mittfältare.

Annons

Henri Belle är kvar ett tag till och får stanna minst till nästa vecka.
- Han har sett bra ut på de fyra pass vi har haft på de här två dagarna.

- På söndag åker vi till Åland för ett miniläger och möter IFK Mariehamn på tisdag. Det är möjligt att han åker med oss då.

Publicerad 2010-06-22 kl 17:07
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto