Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Mjällby vill ha tio miljoner för Ekenberg

Allsvenskan

Marcus Ekenberg är en av många Mjällby-spelare som uppvaktas av utländska klubbar. Men han blir inte billig att lösa. Nykomlingen vill ha minst tio miljoner kronor för att släppa sin mister Mjällby.

- Jag kommenterar inga summor. Det enda jag kan säga är att det kommer att krävas mycket för att vi ska sälja honom, säger Mjällbys sportchef Thomas A Borstam till FotbollDirekt.se.

- Några pågående förhandlingar om Marcus existerar inte. Dessa uppgifter stämmer inte. Men ingen rök utan eld, visst är det flera klubbar som under våren visat intresse för honom.

Men om Marcus Ekenberg väljer att byta klubb i sommar så har Mjällby en stor affär på gång.
Uppgifter till FotbollDirekt slår nu fast att Mjällby vill ha minst tio miljoner kronor för att gå med på att släppa sin stjärna som har ett kontrakt även över nästa säsong. Ekenberg som nyligen påstods sitta i direktförhandlingar med flera klubbar.

Annons

- Det är klart att hans kontrakt spelar in. Han har ju ett avtal med oss över 2012 också. Vi är i en situation där vi inte behöver sälja och gör vi det så ska vi ha bra betalt för en bra spelare, fortsätter Thomas A Borstam.

- Hans betydelse är stor för oss så mycket därför är han inte bara en spelare som vi säljer hur som helst. Men samtidigt så är det klart att det blir svårare att säga nej till Marcus än många andra spelare med tanke på hans ålder och att han kanske inte får någon mer chans att komma utomlands.

Ola Gustavsson

Publicerad 2010-06-28 kl 14:21
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto