Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Elfsborg inte intresserat av Danielsson

Allsvenskan

Helgi Danielsson lämnade Elfsborg för spel med Hansa Rostock i vintras. När han återvände till Sverige föll valet på AIK. Hans gamla klubb Elfsborg var aldrig med i bilden.

- Nej. Vi har inte varit intresserad av Helgi och har tillräckligt många bra innermittfältare redan, säge Elfsborgs tränare Magnus Haglund till FotbollDirekt.se.

Helgi Danielsson var firad mittfältskugge i Elfsborg och hans defensiva skicklighet banade ofta väg för snabba spelvändningar och bollar mot spelare löpandes i djupled.
Efter två säsonger i Elfsborg och två säsonger i Öster valde han att prova lyckan i Hansa Rostock. Men den tidigare svenskklubben hade problem att hålla sig kvar i Bundesliga 2 och när säsongen summerades var nedflyttningen till Bundesliga 3 ett faktum.

Helgi Danielsson blev åter en fri spelare på marknaden men hans gamla klubb Elfsborg lät honom passera.

Annons
- Vi var inte intresserade av honom som sagt. Det är en bra spelare som AIK har fått, säger Haglund till FotbollDirekt.se.
Publicerad 2010-06-29 kl 13:35
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto