Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Celtic vill fortfarande ha Baxter - diskuterar med Finland i veckan

Andra ligor och cuper

Stuart Baxter är fortfarande intressant för Celtic. Fotbollskanalen erfar att tränaren träffar det finska fotbollförbundet och diskuterar en eventuell lösning i veckan.

Sedan tidigare står det klart att nytillträdde managern Neil Lennon vill ha såväl förre svenske landslagsmannen Johan Mjällby som tidigare AIK- och HIF-tränaren Stuart Baxter i sin stab. Den sistnämnde som ett slags mentor och bollplank till Lennon.

Men Finlands fotbollförbund har ställt sig helt avvisande till att släppa Baxter på deltid till Skottland. Farhågan har varit att för mycket av hans tid ska gå åt till sidouppdraget och att hans ordinarie arbete som förbundskapten därmed blir lidande.

Men trots det initiala beskedet från Finland erfar fotbollskanalen att intresset från Celtic kvarstår. I dagarna åker Stuart Baxter till Finland för första gången i sommar och väntas träffa representanter från förbundet och diskutera framtiden.

Annons
Publicerad 2010-06-30 kl 10:33
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto